Paszteciki z mięsem wołowym i kapustą

Paszteciki z mięsem wołowym i kapustą

Paszteciki z mięsem wołowym i kapustą

            Paszteciki - popularne, lubiane i zawsze na czasie. Oczywiście najlepiej w duecie z czerwonym barszczem. Można je przygotowywać na wiele sposobów i na różne okazje. Tym razem paszteciki wypełnione farszem, z mięsa wołowego i kapusty kiszonej,  podobnie jak pierogi w poprzednim wpisie. Ciasto: 2 kopiaste szklanki mąki typ 650. 2 łyżki gęstej śmietany 18% 250 g margaryny 1/2 łyżeczki soli szczypta drożdży instant, szczypta proszku do pieczenia 1 jajko Farsz: Prze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Praktyczna pl

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Asch

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, paszteciki, pierogi, pierogi przepis, barszcz, kapusta kiszona, kapustą, barszcz czerwony, mięso, dania mięsne, pieczywo, ciasto na pierogi, paszteciki z kapustą, pierogi z mięsem, czerwona kapusta

Inne przepisy z Praktyczna pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.