Serca z ciemnego ciasta twarogowego

Serca z ciemnego ciasta twarogowego

Serca z ciemnego ciasta twarogowego

             Ciastka z ciemnego ciasta twarogowego, z dodatkiem cukru trzcinowego Dark Muscovado. Tym razem w postaci sporych serc, gdyż były pieczone w Walentynki. 350 g zmielonego twarogu 3 kopiaste łyżki cukru trzcinowego Dark Muscovado 1 jajko 2 szklanki mąki pszennej 2 łyżki kakao pół szklanki oleju szczypta soli 15 g proszku do pieczenia            Do misy miksera przełożyć twaróg, dodać jajko, cukier i sól. Wymieszać przy pomocy haka. St... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Praktyczna pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję