Na ochłodę: sorbet z rabarbaru. Z imbirem

Na ochłodę: sorbet z rabarbaru. Z imbirem

Na ochłodę: sorbet z rabarbaru. Z imbirem

W końcu, po szalonym i wypełnionym po brzegi tygodniu, nastał dzień wolny. Można więc było odkurzyć, posprzątać łazienkę... Tak, tak, nie ma lekko. Szczególnie, że do Danii przyszło lato (i, wbrew ogólnie znanym faktom, trwa już cały tydzień, a nie tylko jeden dzień), a razem z nim temperatury, uwaga!, powyżej trzydziestu stopni Celsjusza! W ogóle się takich cudów nie spodziewałam... I, choć teoretycznie mam wakacje, do pracy muszę chodzić, a C. już w ogóle ma urwanie głowy w związku z sezonem urlopowym, j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pożeraczka, czyli raz adobrze

Warto przeczytać

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Woda z cytryną o poranku zdziała cuda

Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.