Cześć :)Dzisiaj prezentuję produkt na który przez długi czas nie miałam pomysłu... Przedstawiam Wam dynię makaronową :) Dynia makaronowa jest odmianą dyni zwyczajnej, która zawdzięcza swoją nazwę od miąższu, który rozpada się na nitki, przypominające makaron.Wykorzystałam ją jako składnik sosu do makaronu :)Zapraszam!PS: Od dzisiaj aby zapobiec kradzieży zdjęć, będą one opatrzone logiem :) Mam nadzieję, że nie będzie ono Wam przeszkadzać. Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.p... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Szukam przepisów,rośnie mi dynia makaronowa i to będzie jej dość dużo...ten ciekawy,pozdrawiam