Wegańskie pierogi ruskie

Wegańskie pierogi ruskie

Wegańskie pierogi ruskie

Przepis na : obiad

Wegańskie ruskie pierogi smakują niemal identycznie jak nabiałowy odpowiednik. Mogą stanowić pomysł na wykorzystanie nadmiaru tofu, a także być doskonałym obiadem dla osób, które nie tolerują nabiału. Byłam zaskoczona, że wegańska wersja tak mi zasmakuje. W rankingu wygrywają tradycyjne, jednak te także wejdą na stałe do mojego repertuaru. Najwięcej zajadaliśmy się nimi na drugi dzień – odsmażone to zupełnie inny smak! Wegańskie pierogi ruskie – farsz: 600-800 g ziemniaków 380-400 g naturalnego tofu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja smaku

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.