Ryba w cieście piwnym podana z sosem tatarskim i pieczonymi ziemniakami.

Ryba w cieście piwnym podana z sosem tatarskim i pieczonymi ziemniakami.

Ryba w cieście piwnym podana z sosem tatarskim i pieczonymi ziemniakami.

Ryba w cieście piwnym - fajna alternatywa dla ryb smażonych w panierce. W zasadzie - tak przygotowana ryba jest o niebo smaczniejsza od tej obtaczanej w bułce tartej czy mące, bo oprócz pysznego wnętrza mamy także mięciutkie ciasto o wytrawnym smaku. Jest smaczna na ciepło, np. podana z ziemniakami i sosem tatarskim, ale także sprawdzi się jako przekąska na zimnym stole. Gdy nam zostanie jej więcej, można z powodzeniem wykorzystać do ryby po grecku, czy do domowych burgerów. Znajdzie też zastosowanie na Wigilijnym St... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja Smaków - blog kulinarny

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

Poezja SmakówPoezja Smaków

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, ciasto, sosy, ogórki, ziemniaki, ryby smażone, majonez, pieczarki, tarta, mielone, ryba w ciescie, pieczone ziemniaki, ogórki konserwowe, przekąska, dorsz, miruna, bułki, przekąski, ryba po grecku, boże narodzenie, ciasto na boże narodzenie, pieczarki w sosie, dorsz pieczony, przekąski na ciepło, pieczarki w cieście, bułka pszenna, tarta na słodko, pieczarki przekąska

Inne przepisy z Poezja Smaków - blog kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.