Faszerowana główka kapusty - krok po kroku.
Faszerowana główka kapusty - krok po kroku.
Faszerowana kapusta to prawdziwy rarytas. Nadziać ją można dowolnym farszem, może być to farsz do gołąbków - tradycyjny , pikantny czy np. rybny . Można nadziać też dobrze doprawionym mięsem mielonym i podać z ryżem zasmażanym z pomidorkami koktajlowymi - tak jak podaję w dzisiejszym przepisie. Wybór należy do Was. Niezależnie od tego co włożymy do środka, najważniejszym etapem jest obróbka kapusty. Dlatego zanim przystąpicie do pracy warto zapoznać się z całym przepisem by mieć na uwadze cenne wskazówki. B... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Poezja Smaków - blog kulinarny
Autor
Poezja Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, mięso, ryż, do pracy, gołąbki, mielone, mięso mielone, papryka, danie jednogarnkowe, wieprzowina, mięsa pieczone, bez pieczenia, mielone z warzywami, ryż z warzywami, czerwona kapusta, papryka faszerowana, pieczeń z mięsa mielonego, dania bez mięsa, kapusta czerwona zasmażana, warzywa na patelnie
Inne przepisy z Poezja Smaków - blog kulinarny
Dodaj komentarz