Kurek czerwony pieczony w cytrynie

Kurek czerwony pieczony w cytrynie

Kurek czerwony pieczony w cytrynie

Kurek czerwony pieczony w cytrynie jest niezwykle delikatny. Ryba kurek czerwony nie jest bardzo popularna, ale coraz częściej można ją znaleźć w naszych sklepach – i całe szczęście. Jest bardzo smaczna – delikatna, a kupowana w całości dodatkowo robi wrażenie wyglądem. Bardzo popularna ryba we Włoszech, często pieczona, dodawana do makaronu i zup rybnych. Tutaj w odsłonie cytrynowej marynaty. Składniki: 2 kurki czerwone (w całości, albo już przygotowane – bez głowy i wypatroszone) 2 ząbk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dieta cytrynowa (Lemon detox diet)

Sposób na pozbycie się toksyn z organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.