Rolady szwajcarskie z knedlami i kiszoną kapustą

Rolady szwajcarskie z knedlami i kiszoną kapustą

Rolady szwajcarskie z knedlami i kiszoną kapustą

Kuchnia szwajcarska, to kuchnia bardzo bogata. Szwajcaria jest sercem Alp, gdzie łączy się północ i południe Europy. Mieszają się tutaj smaki różnych kultur - śródziemnomorskiej z Włoch, atlantycko-francuskiej i kontynentalnej z Niemiec i Austrii. W żadnym innym miejscu w Europie na tak małym terytorium nie znajdziecie tak różnorodnej kuchni. Ja dzisiaj mam dla Was, również wielosmakową, wariację na temat kuchni szwajcarskiej. Rolady szwajcarskie z knedlami i kiszoną kapustą W tym daniu połączyłam smaki, któr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pełny talerz

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

Kasia | Pełny talerzKasia | Pełny talerz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jabłka, kapustą, zrazy, roladki, kapusta kiszona, mięso, orzechy, czekolada, chleb, tarta, sosy, ziemniak, pieczywo, pierogi przepis, francuskie, pierogi, por , szarlotka, ziemniaki, placki, naleśniki, naleśnik, wołowina, mięso duszone, tarta z jabłkami, szarlotka z jabłkami, smażony ser, sos do jajek, dania bez mięsa, placki z jabłkami

Inne przepisy z Pełny talerz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.