Na 2 porcje: 1/2 szklanki wody mineralnej 1/2 buraka czerwonego 3 łodygi selera naciowego 1 marchew 1 łyżka syropu z agawy Warzywa myjemy, buraka i marchew obieramy, kroimy w cienkie plasterki (ok. 0,5 cm). Łodygi selera naciowego oczyszczamy i kroimy w nieduże kawałki. Do blendera wlewamy wodę, wsypujemy część składników, blendujemy. Dodajemy konejną porcję składników i ponownie blendujemy - do uzyskania gładkiej konsystencji. Na koniec dodajemy syrop z agawy i ponownie mieszamy. Nalewamy w szklanki i podaj... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...