Recenzja patelni Woll i przepis na omlet ze szparagami i łososiem

Recenzja patelni Woll i przepis na omlet ze szparagami i łososiem

Recenzja patelni Woll i przepis na omlet ze szparagami i łososiem

Przepis na : śniadanie

Niejednokrotnie zastanawiałam się, który przedmiot w kuchni jest najważniejszy Długo nie mogłam znaleźć na to pytanie odpowiedzi bo przecież wszystkie przedmioty są ważne. Jednak po dłuższym namyśle doszłam do wniosku, że są dwie rzeczy bez których w kuchni nie da się obejść i w które koniecznie trzeba dobrze zainwestować. Mianowicie są to nóż kuchenny i porządna patelnia. I właśnie o patelni będzie dzisiejszy wpis Przepis na pyszny omlet ze szparagami i łososiem znajdziecie pod recenzją Jakiś czas temu otrzy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PatiGotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Autor

PatiGotujePatiGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, łosoś, feta, omlet, ser feta, zielone szparagi, łosoś wędzony, jajecznica, pączki, ryby, śniadania, fit, fit śniadanie, owoce morza, ryba, bez pieczenia, pączki pieczone

Inne przepisy z PatiGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.