Wywar mięsny na Zupę / Consume soup
Wywar mięsny na Zupę / Consume soup
Ja, jestem z tych co lubią zupę na rosole, czy wywarze z warzyw lub warzyw i mięsa. Mam wrażenie, że taka zupa jest dużo smaczniejsza. Ze względu na czas gotowania przygotowuję wywaru więcej i chowam do lodówki lub zamrażam.- dwie średnie marchewki- jedna średnia lub dwie małe pietruszki- połowę pora- połowę małego selera- jedna cebula- 2-3 liście laurowe- 5-6 ziaren ziela angielskiego- sól,pieprz- jedno udko od kurczaka- kawałek kości wieprzowej na zupę.Mięso i warzywa oczywiście można zmieniać i mieszać ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pasje Jolki
Autor
Pasje Jolki Karcz
Lubię gotowanie szybkie i bez konserwantów, takie które odżywi moje ciało i duszę, nie zawsze dietetyczne ale zawsze smaczne
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
warzywa, zupa, mięso, pietruszka, cebula, por , marchewka, rosół, słoik, seler, udka , kurczak, udka z kurczaka, kurczak z warzywami, warzywa z kurczakiem, gotowana marchewka, zupa z selera, gotowany kurczak, kurczak z porem
Inne przepisy z Pasje Jolki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję