NALEŚNIKI BAMBUSOWE (keto, LCHF, bez glutenu)

NALEŚNIKI BAMBUSOWE (keto, LCHF, bez glutenu)

NALEŚNIKI BAMBUSOWE (keto, LCHF, bez glutenu)

Przepis na : śniadanie

Oceń ten przepis Naleśniki bambusowe to moja kolejna modyfikacja znanych już naleśników na bazie jajek i śmietany bądź w wersji bez laktozy – śmietanki kokosowej. Szybkie i bardzo łatwe do przygotowania a dzięki dodatkowi błonnika bambusowego zmienia się ich konsystencja oraz struktura. Finalnie otrzymujemy naleśniki bardzo zbliżone do tych tradycyjnych pszennych, bez posmaku jajek czy omleta. Jest to znakomita opcja dla osób na dietach niskowęglowodanowych czy bezglutenowej. Sprawdzą się na każdym eta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ola la LCHF

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi 0

W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Autor

Ola la LCHFOla la LCHF

Mam na imię Ola i od 2013 roku jestem fanką LCHF i ketozy, dzięki którym udało mi się schudnąć 25 kg oraz odzyskać zdrowie. Ola la LCHF to blog o odżywianiu wg modelu LCHF (low carb high fat). Znajdziecie tu zatem wszelkie informacje na temat diet wysokotłuszczowych i niskowęglowodanowych takich jak LCHF, ketogeniczna czy optymalna.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ryby, krokiety, ryba, fit, mak, naleśniki

Inne przepisy z Ola la LCHF

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.