Sernik dyniowy zawsze kojarzy mi się z jesienią. Jego piękny kolor i smak zachęcają do upieczenia. Poniżej podałam Wam również jak przygotować puree z pieczonej dyni. Można je wykorzystać do ciast, pierogów, klusek, zupy itp. Ja przygotowuję zawsze więcej i przechowuję w słoiku w lodówce. Na blogu znajdziecie również inne ciasta z dynią, pierogi z dynią i inne smakowitości . Teraz zapraszam na wspaniały sernik i życzę smacznego. Ciasto 300 g mąki pszennej 100 g masła 3 łyzki cukru pudru 1 jajko 1 łyżeczka pro... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...