Swojska kiełbasa przepis

Swojska kiełbasa przepis

Już wiem, że zakup półtora roku temu domowej wędzarni był super decyzją. Miałam wątpliwości jak zawsze przy zakupie dużych sprzętów, czy na pewno będziemy używać wystarczająco często, czy może zrobimy 2 razy a sprzęt będzie stał i się kurzył. Jasne, wędzarki nie używamy co tydzień, ale raz na 1-2 miesiące przygotowujemy własne wyroby, peklujemy je wcześniej, a następnie wędzimy i parzymy. I wiecie co – jest genialnie pysznie Moją pierwszą kiełbasę zrobiłam przed świętami, wyszła naprawdę dobra, ale zbyt mało d...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.