Przepis na : deser
Mam co rok przygotowany niemały zapas puree dyniowego, które jest doskonałą bazą do kolejnych przepisów. Tym razem z mojego puree upiekłam pyszny dyniowy sernik. Pamiętajcie, że najlepiej upiec go dzień wcześniej, musi bowiem postać chwilę w lodówce. Ważne jest także to, aby nie mieszać/miksować go zbyt długo. Napowietrzenie i ubicie jaj powoduje, że sernik podczas pieczenia wyrośnie, a później opadnie. Blog nietylkopasta.pl to nie tylko najlepsze przepisy dla Ciebie i Twojej rodziny, ale także piękne i fun... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...