Focaccia

Focaccia

Focaccia

Uwielbiam focaccię i jadłam ją już chyba w każdej możliwej wersji. Nawet we Włoszech foccacia różni się z zależności od regionu a nawet restauracji czy domu. Zdecydowanie częściej spotykałam takąfocaccią odrobinę grubszą, pięknie wyrośniętą w środku, koniecznie podaną z dodatkiem najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. To mój zdecydowanie najlepszy przepis na focaccię, wyrastanie w lodówce daje niesamowity efekt. Tym razem postawiłam także na piękne ozdobienie focacci, tworząc mój piękny obraz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.