Wtorek: Tarta ze szparagami alla fontina

Wtorek: Tarta ze szparagami alla fontina

Wtorek: Tarta ze szparagami alla fontina

Błyskawiczna tarta jest zrobiona na cieście bez tłuszczu. Dlatego można sobie pozwolić by szparagi i prosciutto były zanurzone w nadzieniu z dwóch rodzajów sera. Czas 40 minut w tym 30 minut pieczenie Poziom trudności : łatwe Liczba porcj i: 3-4 Zrobienie zdjęć tej tarcie było wyjątkowo trudne… Nie dlatego, że jest nieładna – wręcz przeciwnie, danie takie jak to są wyjątkowo fotogeniczne. Po prostu trudno było przygotować ujęcie, bo co chwila sięgały po nią małe łapki, a Lulek też zwariował na j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, szparagi, ciasto, śniadania, pizza , pizza przepis, szynka, ciasto na pizze, boczek, szpinak, pieczona szynka, pieczeń z szynki, ciasta z masa, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, łatwe ciasto, ciasto na niedziele, bez pieczenia, szynka gotowana, pieczony boczek

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.