Wtorek: Sushi bez zawijania, czyli sushi bowl

Wtorek: Sushi bez zawijania, czyli sushi bowl

Wtorek: Sushi bez zawijania, czyli sushi bowl

I Ty możesz zostać Master sushi i przyrządzać w domu japoński specjał, kiedy tylko masz na to ochotę. Czasem się nie przejmu, bo zrobienie sushi Ci nie więcej niż pół godziny. Nie martw się o efekt. Sushi bez zawijania wychodzi zawsze i smakuje tak samo jak sushi zwinięte w glony nori. Czas : 25 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Kiedyś pewien znany dziennikarz pozwolił sobie na głupie żart o Ukraińskich sprzątaczkach, stracił robotę i dobre imię. Jakiś czas później udzielił wywiadu, w którym ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, sushi, ryby, ryba, łosoś, awokado, ogórki, łosoś wędzony, krewetki, sosy, pstrag, ryba w occie, bez pieczenia

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.