Wege pulpeciki z tofu w sosie słodko-kwaśnym

Wege pulpeciki z tofu w sosie słodko-kwaśnym

Wege pulpeciki z tofu w sosie słodko-kwaśnym

Wegetariańskie pulpeciki z tofu, pieczarek, kaszy jaglanej, orzechów i kilku jeszcze dodatkowych składników to danie lekkie i łatwe do zrobienia. Niech cię nie przeraża długa lista składników! Czas : 25 minut Poziom trudności : Nieco wymagające Liczba porcji : 2 Lista składników jest rzeczywiście dość długa, ale to dlatego, że jeśli chcesz zrobić dobre, wegetariańskie pulpety to trzeba popracować nad odpowiednim smakiem i konsystencją. Efektem tych zabiegów jest zdrowe i pyszne danie. Nasze wegetariańskie pul... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, makaron, pulpety, pieczarki, kasza, kasza jaglana, tarta, papryka, rukola, bułki, ser, ryż, mięso

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.