Warzywna zupa ramen z zoodlami i wege pulpetami

Warzywna zupa ramen z zoodlami i wege pulpetami

Warzywna zupa ramen z zoodlami i wege pulpetami

Warzywna zupa ramen z zoodlami, czyli makaronem z cukinii to bardzo aromatyczna i rozgrzewająca zupa. I sycąca dzięki warzywno-grzybowym pulpetom. Czas : 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 duże Warzywna zupa ramen z makaronem z cukinii to dość odjechana wariacja na temat niezwykle popularnego ostatnio dania, które podbiło Instagram. Mocno odstaje od klasycznej wersji, bo jest niemal zupełnie wegetariańska, nie licząc rosołu (oczywiście można ją zrobić na bulionie warzywnym). Ale smakuje rewel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, zupa, pieczarki, pulpety, cukinia, ryż, makaron, sosy, marchewka, kasza, kasza gryczana, szpinak, rosół, obiad, mięso, zupa grzybowa, makaron ze szpinakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.