Środa: Super prosty patent na burgera z indyka

Środa: Super prosty patent na burgera z indyka

Środa: Super prosty patent na burgera z indyka

Jak zrobić idealnego, niewymagającego pracy, pysznego burgera? Wystarczą pięć składników, sól i pieprz. Burgery można usmażyć, zgrilować, albo upiec. Ma on tę wspaniałą właściwość, że bardzo lubią go dzieci. Czas: 30 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcj i: 2 Oprócz rozmaitych różnic dzielących ludzi, ze względów politycznych, ideologicznych, zapatrywań, przekonań, przekory i zwykłego „a ja uważam, że jest inaczej”, jeden podział ma dość istotne znaczenie dla amatorów hamburgerów. Otóż hamburgożercy dzielą si... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

indyk, mięso, mielone, sosy, hamburger, kurczak, ryż, szpinak, pieczarki, bułki, mięso mielone, mięsa pieczone, potrawy z kurczaka, bez pieczenia, kurczak pieczony, kurczak z pieczarkami, kurczak z ryżem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.