Przepis dnia: Kurczak adobo

Przepis dnia: Kurczak adobo

Przepis dnia: Kurczak adobo

Kurczak adobo w pysznym słodko, kwaśno, słonym, pieprznym sosie to absolutnie wyjątkowe danie a jest przy tym niesłychanie proste. Czas : 40 minut plus godzina marynowania Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 Kurczak adobo ma niesamowicie złożony smak, choć zrobiony jest n bazie sosu opartego o 4składniki Kurczak adobo to jeden z najlepszych, najsmaczniejszych sposobów przygotowywania kurczaka. Mięso jest mięciutkie, choć wciąż zwarte, przesycone aromatem słodko-kwaśno-słonego sosu zrobionego na bazie octu winne... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, sosy, ryż, mięso, udka , kurczak z ryżem, kapustą, surówka, obiad, kalafior, kolacja, szybki obiad, czerwona kapusta, udka z kurczaka, podudzia z kurczaka, surówka z czerwonej kapusty, surówka z kapusty, filet z kurczaka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.