Potrawa robi się sama. Mięso trzeba tylko obsmażyć, zalać pomidorami i dusić na wolny ogniu do miękkości. Królik a la cacciatore jest daniem prostym, zdrowym i eleganckim. Czas : Ponad godzinę Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 4 Trzeba przyznać, że dość to dziwne, że w czasach kiedy zdrowe odżywianie jest centralnym punktem odniesienia dla wielu osób w układaniu jadłospisu trzeba przekonywać ludzi do konsumpcji mięsa z królika. Nie ma przepisu w sieci, żeby opis przygotowania potrawy z króliczego mię... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.