Poniedziałek: Królik a la cacciatore

Poniedziałek: Królik a la cacciatore

Poniedziałek: Królik a la cacciatore

Potrawa robi się sama. Mięso trzeba tylko obsmażyć, zalać pomidorami i dusić na wolny ogniu do miękkości. Królik a la cacciatore jest daniem prostym, zdrowym i eleganckim. Czas : Ponad godzinę Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 4 Trzeba przyznać, że dość to dziwne, że w czasach kiedy zdrowe odżywianie jest centralnym punktem odniesienia dla wielu osób w układaniu jadłospisu trzeba przekonywać ludzi do konsumpcji mięsa z królika. Nie ma przepisu w sieci, żeby opis przygotowania potrawy z króliczego mię... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

królik, mięso, ryż, mielone, makarony, chleb, makaron, dieta, sos pomidorowy, sosy, pieczywo, kasza orkiszowa, niskokaloryczne, mięso mielone, dieta oczyszczająca, dania z makaronem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.