Niedziela: Diabelski kurczak w 15 minut

Niedziela: Diabelski kurczak w 15 minut

Niedziela: Diabelski kurczak w 15 minut

Błyskawiczny sposób na wyjątkowe udka z kurczaka. Charakterna marynata podczas pieczenia zmienia się doskonałą panierkę i sos. Ten diabelski kurczak jest piekielnie smaczny! Czas: 25 minut (w tym czas na rozgrzanie piekarnika i przygotowanie sosu) Poziom trudności: łatwe Przepis na diabelskiego kurczaka stworzył Mark Bittman , jeden z naszych ulubionych autorów kulinarnych. Mark ma na końce kilkanaście książek kucharskich, w tym kilka bestsellerów. Zjadł zęby na testowaniu restauracji. Jest niekwestionowanym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, sosy, udka , kurczak pieczony, sos do kurczaka, udka z kurczaka, sos pomidorowy, pałki kurczaka, grill, mięso, pasty, dania obiadowe, pasta, ziemniaki, zupa pomidorowa, kurczak w marynacie, kurczak z warzywami, dania z kurczakiem, pieczone udka, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.