Mały przekręt, czyli stir fry z żeberkami
Mały przekręt, czyli stir fry z żeberkami
Dziś mamy dla Was patent na stir fry z żeberkami. Mały kulinarny przekręt wystarczy, aby metoda super szybkiego smażenia w 3 minuty sprawdziła się dla wieprzowiny. Czas: 30 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: Co najmniej 3 Szybkie smażenie nie tylko dla wołowiny Stir fry to technika szybkiego przygotowywania rozmaitych dań, krótko obsmażonych na bardzo intensywnym ogniu. Metoda świetnie sprawdza się w przypadku makaronów, warzyw, owoców morza, drobiu, czyli generalnie produktów miękkich, podatnych na wysoki... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, sosy, żeberka, makaron, makarony, wieprzowina, polędwiczki, polędwiczka, brokuły, wołowina, brokuł, kapustą, imbir, polędwiczki wieprzowe, makaron po chińsku, czerwona kapusta, kapusta pekińska, owoce morza, dania z makaronem, polędwiczki wieprzowe w sosie, polędwiczki w sosie
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję