Mały przekręt, czyli stir fry z żeberkami

Mały przekręt, czyli stir fry z żeberkami

Mały przekręt, czyli stir fry z żeberkami

Dziś mamy dla Was patent na stir fry z żeberkami. Mały kulinarny przekręt wystarczy, aby metoda super szybkiego smażenia w 3 minuty sprawdziła się dla wieprzowiny. Czas: 30 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: Co najmniej 3 Szybkie smażenie nie tylko dla wołowiny Stir fry to technika szybkiego przygotowywania rozmaitych dań, krótko obsmażonych na bardzo intensywnym ogniu. Metoda świetnie sprawdza się w przypadku makaronów, warzyw, owoców morza, drobiu, czyli generalnie produktów miękkich, podatnych na wysoki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, sosy, żeberka, makaron, makarony, stir fry, wieprzowina, polędwiczki, polędwiczka, brokuły, wołowina, brokuł, kapustą, imbir, polędwiczki wieprzowe, makaron po chińsku, czerwona kapusta, kapusta pekińska, owoce morza, dania z makaronem, polędwiczki wieprzowe w sosie, polędwiczki w sosie

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.