Pieczone pulpeciki z fasolki

Pieczone pulpeciki z fasolki

Pieczone pulpeciki z fasolki

Przepis na : kolacja

Tym razem mam dla Was pomysł na pyszny obiad. Pieczone pulpeciki z fasolki szparagowej sprawdzą się idealnie! Są wspaniałe nie tylko dla wegetarian. Najlepiej smakują z kaszą i świeżą sałatką. Polecam także dzieciom Tak wyglądają po upieczeniu Pieczone pulpeciki z fasolki – składniki (10 porcji): fasolka szparagowa, około 400g, ser żółty gouda w kostce, 100g, 1 mała czerwona cebulka, 2 ząbki czosnku, około 1 łyżka świeżej posiekanej natki pietruszki, 1 marchewka, 2 jajka, 2 łyżki kaszy manny, 1 łyżec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.