Przepis na : obiad
Dziś mam dla Was kolejny przepis na pyszne placuszki . Tym razem dość zaskakujące bo z użyciem ryby. Pieczone placuszki z warzywami i tuńczykiem to przepyszna propozycja zarówno dla małych jak i dużych. Aromatyczne, uwzględniające cenne kwasy omega-3, których nigdy dość w zdrowej diecie. Serdecznie polecam! Składniki (10 sztuk): 1 mała cukinia, 2 marchewki, 120g tuńczyka w zalewie z oleju (masa netto), 2 jajka , 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 2 łyżki płatków jaglanych (lub więcej w zależności od konsysten... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...