Pasta z czerwonej fasoli

Pasta z czerwonej fasoli

Pasta z czerwonej fasoli

Pytacie z czym zjeść kanapki, żeby było pysznie i zdrowo? Pasta z czerwonej fasoli – serdecznie polecam. Zrobicie ją w 3 minuty. Jest naprawdę pyszna. Poranne kanapki z tą pastą dadzą Wam poczucie sytości na długi czas. Do tego spora dawka białka roślinnego i cennego błonnika. Czerwona fasola obfituje w witaminy z grupy B, a szczególnie w tiaminę, która odpowiada m.in. za funkcjonowanie układu nerwowego i wspomaga naszą pamięć. Poza tym w ziarnach fasoli znajdziemy m.in. żelazo, mangan, miedź, kwas f... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.