Omlet z fetą i zielonym groszkiem – sycący i pyszny

Omlet z fetą i zielonym groszkiem – sycący i pyszny

Omlet z fetą i zielonym groszkiem – sycący i pyszny

Przepis na : śniadanie

Czy wspominałam Wam już, że uwielbiam omlety? Pewnie tak… no to dziś kolejny z nich – omlet z fetą i zielonym groszkiem. Pyszne połączenie smaków, sycący, kolorowy. Jeśli nie próbowaliście go do tej pory – czas to nadrobić. Zachęcam także do zerknięcia do artykuły na temat właściwości jajek . Dowiecie się dlaczego warto je jeść. No dobrze, to teraz już zapraszam Was do przepisu i przypominam, że na końcu czeka na Was podliczone makro dania oraz jego ładunek glikemiczny – ważna informacja d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.