Omlet bananowy z serkiem wiejskim – bardzo sycący

Omlet bananowy z serkiem wiejskim – bardzo sycący

Omlet bananowy z serkiem wiejskim – bardzo sycący

Przepis na : śniadanie

Tak, przyznaję, że najczęściej jadam po prostu omlety. Ale przecież za każdym razem można je przygotować inaczej więc smakują naprawdę różnie. Jajka, czyli podstawowy składnik omletów są nieprzetworzonym, pysznym i naturalnym pożywieniem i moim zdaniem powinny one gościć w naszej diecie często. Więcej na temat właściwości jajek przeczytacie tutaj . A teraz już zapraszam Was do prostego przepisu na pyszny omlet bananowy z serkiem wiejskim, który jest bardzo sycący. Propozycja idealna zarówno dla dzieci jak i d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.