Egzotyczne smaki potraw z grilla – wyjątkowe marynaty

Egzotyczne smaki potraw z grilla –  wyjątkowe marynaty

Egzotyczne smaki potraw z grilla – wyjątkowe marynaty

Słodko piwna marynata Tamari Idealnie pasuje do marynowania wieprzowiny i wołowiny. Może być także świetnym sosem do fastrygowania wędzonego drobiu oraz zredukowana może być osobno świetnym sosem. Pasuje również świetnie do grillowanej kukurydzy. Składniki: ¼ szklanki sosu Tamari ¼ szklanki brązowego cukru ½ łyżeczki wyciśniętego czosnku ¼ szklanki ciemnego piwa 1 łyżka świeżo posiekanej bazylii 1 łyżeczka ostrej papryki w proszku Przygotowanie: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, wykorzystać do marynowania w te... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu naRuszcie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.