Pasta e fagioli - makaron z fasolą w pomidorach

Pasta e fagioli - makaron z fasolą w pomidorach

Pasta e fagioli - makaron z fasolą w pomidorach

Warto czasem dać odpocząć organizmowi od wyrobów pochodzenia zwierzęcego. Poniżej przedstawiam wam przepis na pasta e fagioli, czyli makaron z fasolą w wersji wege. Smakuje trochę jak fasolka po bretońsku, trochę jak bolognese. Przepis znalazłam na stronie Fat-free vegan. Zapraszam do gotowania!Składniki na 4-6 porcji:1 szklanka fasoli borlotti albo pinto (lub żurawinowej, ale ja takiej nigdzie nie znalazłam)1 mała cebula, drobno posiekana1 łodyga selera naciowego, pokrojona w paski3 ząbki czosnku, drobno ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, mielone, makaron, makarony, pomidor, czosnek, papryka, rozmaryn, zdrowe przepisy, zdrowe, szpinak, seler, cebula, seler naciowy, fasolka, pasta, chilli, pasty, włoska, słodkie, fasolka po bretonsku, wegetariańska, wegańskie, wegetarianskiego, makaron ze szpinakiem, suszone pomidory, dania z makaronem, makaron na słodko, makaron smażony, dania mięsne

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.