Barszcz po kurpiowsku - najlepszy na kaca i przeziębienie

Barszcz po kurpiowsku - najlepszy na kaca i przeziębienie

Barszcz po kurpiowsku - najlepszy na kaca i przeziębienie

Dziś przedstawiam przepis na pyszny, słodko-kwaśny i niesamowicie aromatyczny barszcz czerwony po kurpiowsku. Zupka jest pełna witamin, zwłaszcza witaminy C i z pewnością postawi Was na nogi w przeziębieniu. Jest też dość tłusta, a to z kolei wspiera leczenie kaca :) Jest w niej wiele nietypowych połączeń smakowych, ale zapewniam Was, że jej smak Was zachwyci, tak jak i mnie. Zupa inspirowana jest przepisem z programu "Brodzik od kuchni". Zapraszam do przygotowań! Składniki: 3 litry wody 600 g skrzydełek kurc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, zupa, burak, ogórki, buraczki, mielone, puree ziemniaczane, fasola, wiśnia, puree, skrzydełka, ogórki kiszone, barszcz czerwony, barszcz, kurczak, pieczone buraki, pieczony burak, kurczak z czosnkiem, zupa warzywna, bez pieczenia, kurczak z cytryną, kurczak w miodzie, pieczeń z mielonego, kurczak słodko kwaśny, gotowany kurczak, czerwona fasola, fasola czerwona, kurczak pieczony, dania z kurczakiem, dania na gorąco

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.