Papryka faszerowana chlebem

Papryka faszerowana chlebem

Papryka faszerowana chlebem

Przepis na paprykę faszerowaną chlebem podpatrzyłam w jakimś programie kulinarnym. Nie miałam dokładnych proporcji ani wszystkich składników więc pokombinowałam i stworzyłam swoją wersję. Papryka wyszła bardzo smaczna a przepis fajny bo można wykorzystać czerstwe pieczywo. składniki: 5-6 papryk, u mnie biała i czerwona 300 g czerstwego chleba, sam miąższ bez skórki 2-3 chochelki bulionu 1 cebula 100 g fety 300 g mięsistych pomidorów 4-5 filecików sardeli 3 łyżki drobno startego sera grana padano solidna garś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.