Parówki w cieście francuskim z czarnuszką
Parówki w cieście francuskim z czarnuszką
Nie będę pisała o parówkach. Chyba tylko tyle, że wybrałam moim zdaniem najlepsze – z szynki, bez dodatku fosforanów oraz glutaminiany sodu. O cieście francuskim wspominam za każdym razem, gdy go używam – i tak będzie tym razem. Wyśmienite na słodko i takie samo na wytrawnie. Wspaniale się komponuje z owocami, warzywami, mięsem, rybami, przeróżnymi masami i dodatkami. Na równi z drożdżowym – oba wypieki sprawiają mi wielką frajdę. Dodatkową zaletą ciasta francuskiego jest to, że można kupić bardzo dobre – ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko
Autor
mojewypiekiinietylko
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, parówki, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ryby, szaszłyki, szynka, ryba, drożdżowe, mięso, przekąski, wieprzowina, przystawki, przekąska, łatwe ciasto, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, szybkie ciasto, ciasta z masa, ryba w ciescie, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, pieczona szynka, pieczeń z szynki, mięsa pieczone, szybkie ciasto bez pieczenia, szybkie przekąski
Inne przepisy z mojewypiekiinietylko
Dodaj komentarz