Parówki w cieście francuskim z czarnuszką

Parówki w cieście francuskim z czarnuszką

Nie będę pisała o parówkach. Chyba tylko tyle, że wybrałam moim zdaniem najlepsze – z szynki, bez dodatku fosforanów oraz glutaminiany sodu. O cieście francuskim wspominam za każdym razem, gdy go używam – i tak będzie tym razem. Wyśmienite na słodko i takie samo na wytrawnie. Wspaniale się komponuje z owocami, warzywami, mięsem, rybami, przeróżnymi masami i dodatkami. Na równi z drożdżowym – oba wypieki sprawiają mi wielką frajdę. Dodatkową zaletą ciasta francuskiego jest to, że można kupić bardzo dobre – ...

Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko

Autor

mojewypiekiinietylkomojewypiekiinietylko

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, parówki, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ryby, szaszłyki, szynka, ryba, drożdżowe, mięso, przekąski, wieprzowina, przystawki, przekąska, łatwe ciasto, ciasto drożdżowe, szybkie ciasto, ciasta z masa, ryba w ciescie, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, pieczona szynka, pieczeń z szynki, mięsa pieczone, szybkie ciasto bez pieczenia, szybkie przekąski

Inne przepisy z mojewypiekiinietylko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.