Przepis na : obiad
Zupa z czerwonej soczewicy Przepis na zupę z soczewicy dostałam od koleżanki Magdy, ona zaś od swojej cioci. Podobne przepisy pewnie krążą w sieci, ponieważ soczewica staje się coraz bardziej popularna i zyskuje rzeszę wielbicieli. Zupa z czerwonej soczewicy świetnie rozgrzewa, jest zatem idealnym daniem na chłodniejsze jesienno-zimowe dni. Do tego jest szybka w przygotowaniu, składa się z samych warzyw i aromatycznych przypraw, ponadto jest wegetariańska - mogą jej zatem jeść wszyscy! Zobacz równie inne przep... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...