Pasztet z kaszy gryczanej i soczewicy Pasztet z kaszy gryczanej i soczewicy to propozycja nie tylko dla wegetarian, ale również mięsożerców! Zachęcam do tego wszystkich, by koniecznie wypróbować znane nam dania w wersji wege, bo są naprawdę pyszne! A pasztet robi się w mgnieniu oka! Nie dość, że jest prosty w przygotowaniu, to jest również delikatny w smaku (może dzieci go polubią?), a dodane śliwki robią świetną robotę, komponując się z kaszą gryczaną i soczewicą. Pasztet wychodzi dość wilgotny, ale da się g... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...