Pasztet z kaszy gryczanej i ciecierzycy

Pasztet z kaszy gryczanej i ciecierzycy

Pasztet z kaszy gryczanej i ciecierzycy

Pasztet z kaszy gryczanej i ciecierzycy Pasztet z kaszy gryczanej i ciecierzycy to propozycja nie tylko dla wegetarian, ale również mięsożerców! Zachęcam do tego wszystkich, by koniecznie wypróbować znane nam dania w wersji wege, bo są naprawdę pyszne! A pasztet robi się w mgnieniu oka! Nie dość, że jest prosty w przygotowaniu, to jest również delikatny w smaku (może dzieci go polubią?), a dodane śliwki robią świetną robotę, komponując się z kaszą gryczaną i soczewicą. Pasztet wychodzi dość wilgotny, ale da się g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Qulinaria

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.