Chleb pszenno-żytni z suszonymi pomidorami

Chleb pszenno-żytni z suszonymi pomidorami

Chleb pszenno-żytni z suszonymi pomidorami

Przepis na : śniadanie

Chleb pszenno-żytni z suszonymi pomidorami Chleb piekę raz, dwa razy w tygodniu. Ciągle eksperymentuję, bo niesamowicie pochłonęła mnie sztuka wypiekania własnego pieczywa! Pamiętam, jak pierwszy raz bałam się, czy cokolwiek z tego pieczenia wyjdzie, cały czas siedziałam przy piekarniku, doglądając, czy chleb wyrasta. Teraz pieczenie tak weszło mi w nawyk, że robię to machinalnie! ;)  Od jakiegoś czasu eksperymentuję z mieszanką pszenno-żytnią i muszę przyznać, że chleby pieczone z połączenia mąki żytniej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Qulinaria

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.