U mnie w domu prawdę mówiąc tylko mąż lubi takie zupki..no, ja też tam od czasu do czasu zjem, ale za bardzo nie przepadam.. W następnym wpisie będzie zupa fasolowa ciut inaczej..dla mnie lepsza od tej fasolowej..ale to rzecz gustu.Wywar tej zupki może być z boczku wędzonego, żeberek wędzonych itp..,ale, że ja nie jadam wędzonego dałam boczek surowy. 25 dkg fasoli Piękny Jaś 2 marchewki 1 pietruszka kawałek pora kilka ziemniaków kawałek boczku surowego czosnek majeranek sól, pieprz listek, ziele Fasolę ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...