Chleb szwajcarski

Chleb szwajcarski

Chleb szwajcarski

Przepis na : śniadanie

Kolejne wypiekanie na śniadanie i kolejna propozycja Pawła .. Paweł z Madzią wymyślił pyszny chleb i zachęcił do wypróbowania...w sumie chleb ten powinien być pieczony w naczyniu żeliwnym..no ale ja takiego nie posiadam , więc postanowiłam zaryzykować i upiec w naczyniu żaroodpornym..Nie wiem jaka jest różnica między chlebem pieczonym w naczyniu żeliwnym a żaroodpornym, ale wiem , że chlebek ..ten mój pieczony w żaroodpornym jest .tzn.był pyszny..Polecam, bo warto upiec..Dziękuję za wspaniały przepis i wspól... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Woda mineralna czy źródlana – którą wybrać?

W wielu dietach powtarza się, że powinno się pić co najmniej 2 litry wody dziennie i ograniczać napoje gazowane oraz alkohol.

Czytaj dalej...

Woda z cytryną o poranku zdziała cuda

Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.