HALIBUT SMAŻONY - przepis na halibuta smażonego w mące

HALIBUT SMAŻONY  - przepis na halibuta smażonego w  mące

HALIBUT SMAŻONY - przepis na halibuta smażonego w mące

Przepis na : obiad

halibut smażony fot. Moja Książka Kucharska Halibut smażony. Przepis na halibuta smażonego w delikatnej panierce. Halibut to przepyszna ryba, delikatna w smaku i właściwie nie posiada ości. Halibuta można przyrządzić na wiele sposobów: smażyć, upiec lub ugotować na parze. Do smażenia panierujemy rybę w mące albo w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Halibuta smażymy na sklarowanym maśle lub na tzw. głębokim oleju. Halibut smażony prosty przepis. Szybkie i łatwe gotowanie jest możliwe, a smażony halibut to znak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.