Składniki: włoszczyzna (por, marchewka, pietruszka, seler) 4 ziemniaki garść fasolki zielonej 1 ząbek czosnku 2 cebule dymki 2 ziela angielskie 2 listki laurowe 1 łyżka masła i 1 łyżka oliwy 1,5 l bulionu warzywnego 1 łyżeczka suszonego estragonu koperek, natka pietruszki, bazylia starty grana padano bądź inny żółty ser Włoszczyznę posiekać, cebule i czosnek pokroić na małe kawałki. W garnku rozgrzać oliwe i roztopić masła, wrzucić czosnek cebulę oraz estragon i podsmażyc około 3 minuty. Wlać bulion i wrzuc... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...