Parówki nadziewane szpinakiem (Keto, Paleo, LowCarb)

Parówki nadziewane szpinakiem (Keto, Paleo, LowCarb)

Parówki nadziewane szpinakiem - idealne walentynkowe keto śniadanie Dlaczego walentynkowe? Bo parówki nadziewane szpinakiem mają kształt serca! A że Walentynki już wkrótce, to dzisiejsza propozycja wpasowuje się perfekcyjnie w aktualne klimaty... :) Poza tymi okolicznościami lub jeśli nie chcesz za pomocą keto śniadania dokonywać żadnych miłosnych deklaracji, można je uformować w kształt łódki. :D Parówki są nadziewane i to na bogato! Bocz ek , szpinak i jajka stanowią świetną kompozycję smakową, a ser, którym pos...

Czytaj dalej na blogu Modern Cave Girl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.