Paprykowo-jajeczna pasta kanapkowa

Paprykowo-jajeczna pasta kanapkowa

Miały być jajka faszerowane, skończyło się na kanapkowej paście jajecznej Paprykowo-jajeczna pasta kanapkowa Pyszna, delikatna w smaku kanapkowa pasta jajeczna , którą przygotowałam na bazie białego sera, papryki marynowanej oraz jajek. Taką pastą zajadać można się do oporu i na śniadanie i na kolację i na lunch też będzie świetna. Pastę robi się super prosto i jest bardzo szybka do przygotowania. Pierwotnie chciałam przygotować nadziewane jajka jednak w trakcie robienia doszłam do wniosku, iż pasta jajecz...

Czytaj dalej na blogu mecooks

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Autor

MeCooks

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, pasta kanapkowa, ser biały, bagietka, śniadania, jajka faszerowane , jajka nadziewane, łosoś, chleb, fit, bułki, kolacja, śledź, przekąski, przekąska, papryka faszerowana, szybkie śniadanie

Inne przepisy z mecooks

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.