Biszkopt bez glutenu i zbóż - migdałowo kokosowy
Biszkopt bez glutenu i zbóż - migdałowo kokosowy
Kolejna wersja i kolejna udana. Biszkopt, który idealnie nadaje się do przekładania dowolnymi masami. Tym razem migdałowo-kokosowy z dodatkiem kakao. Bezglutenowy biszkopt migdałowo kokosowy - niezawodny Składniki: (na małą blaszkę lub tortownicę): 6 jajek 4 łyżki drobnej mąki migdałowej 2 łyżki mąki kokosowej 5 płaskich łyżek erytrytolu łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia Z podanej ilości składników otrzymamy biszkopt, który swobodnie możemy przekroić na 2 blaty :-) Wykonanie: Piekarnik nagrza... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marta próbuje
Autor
MartaJadzia
Mama, testerka, fanka zdrowego odżywiania.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
biszkopt, kokosowe, bezglutenowe, fit, przepisy fit, diety, dieta, ciasto, biszkopt idealny, ciasto kokosowe, ciasta z masa, ciasto fit
Inne przepisy z Marta próbuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję