Biszkopt bez glutenu i zbóż - migdałowo kokosowy

Biszkopt bez glutenu i zbóż - migdałowo kokosowy

Biszkopt bez glutenu i zbóż - migdałowo kokosowy

Kolejna wersja i kolejna udana. Biszkopt, który idealnie nadaje się do przekładania dowolnymi masami. Tym razem migdałowo-kokosowy z dodatkiem kakao. Bezglutenowy biszkopt migdałowo kokosowy - niezawodny Składniki: (na małą blaszkę lub tortownicę): 6 jajek 4 łyżki drobnej mąki migdałowej 2 łyżki mąki kokosowej 5 płaskich łyżek erytrytolu łyżeczka  bezglutenowego proszku do pieczenia Z podanej ilości składników otrzymamy biszkopt, który swobodnie możemy przekroić na 2 blaty :-) Wykonanie: Piekarnik nagrza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marta próbuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.