Bób w swoim życiu jadłam może dwa razy. Mało, prawda? Pamiętam jednak, że bardzo mi smakował. Dlatego też, kiedy przechodziłam obok mojego ulubionego straganu nie mogłam się powstrzymać od nie kupienia kilogramowego woreczka pełnego bobu. Przyniosłam to cudo natury do domu i zaczęłam się zastanawiać... Pierwsze (ba! i nie ostatnie!) co wpadło mi do głowy to właśnie taki dodatek do obiadu. K był zachwycony! Składniki: szklanka bobu 100 gram zielonej fasolki szparagowej dwie łyżki masła odrob... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...