Chyba powtarzam to setny raz, że kocham szparagi! W każdej chyba odsłonie smakują niesamowicie. Tym razem z szynką parmeńską, kozim serem i jajem na twardo. Z tymiankiem. Idealna wersja na śniadanie.Składniki: 20- 24 łodygi szparagów 4 plastry szynki parmeńskiej (lub innej długo dojrzewającej) 50 gram sera koziego pokrojonego w słupki (10-15 słupków) 3 jaja ugotowane na półmiękko/twardo sól pieprz świeży tymianek masło do wysmarowania formy Szparagi myjemy, odrywamy zdrewniałe końce i gotu... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...