Pasztet ten jest pyszny. Nie wiem dlaczego ale jadłam go pierwszy raz. Ciągle zwlekałam z upieczeniem jego i to był wielki błąd. Jak ktoś nie jadł niech koniecznie spróbuje, polecam. Już wiem, że w sezonie „cukiniowym” będzie stałym bywalcem w menu. Taki pasztet można jeść solo, z chlebkiem i masełkiem jako kanapeczkę a nawet na gorąco jako dodatek do obiadu. Można go podać z jakimś sosem hmm rozmarzyłam się . Składniki: 3 cukinie (około 1 kg) 1 marchew 2 cebule 2-3 ząbki czosnku 0.5 szklanki oleju... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...